Hvad er et campingpas / Camping Key Europe?

For at kunne bo på en officielt certificeret campingplads skal du have et gyldigt campingpas, en såkaldt Camping Key Europe.

Dette campingpas er gyldigt i hele Europa.

Camping Key Europe er resultatet af et samarbejde mellem de forskellige campingorganisationer i Finland, Norge og Sverige, den hollandske organisation ANWB, den tyske organisation ADAC og Campingrådet.

Formålet med Camping Key Europe er at gøre det lettere for kortholderen at campere. De fleste campingpladser i Europa bruger Camping Key Europe. Camping Key accepteres som en gyldig form for identifikation i alle europæiske lande.

Du kan købe Camping Key Europe på alle officielle SCR-tilsluttede campingpladser eller via www.camping.se.

Når du bor på en campingplads, der ikke er certificeret, behøver du ikke et campingpas.

Kunder behøver ikke længere at købe et campingpas, når de bor på: DK-1043 Riis Feriepark eller DK-1030 Vejle City Camping.