Har du en klage eller et forslag?

Vi står for lighed. Det er vigtigt for os at yde en god service. Er du utilfreds med vores service, eller vil du komme med et forslag så stil et spørgsmål eller del dit forslag med os.

Hvornår får jeg svar på min klage?
Vi tager alle klager alvorligt. Hvis vi selv kan løse klagen, vil vi gøre det så hurtigt som muligt. For de fleste klager er vi afhængige af feedback fra flyselskabet eller en tredjepart, hvilket betyder, at håndteringstiden kan tage lidt længere tid.

Kan jeg sende jer en klage over flyselskabet?
Du kan indgive en klage over flyselskabet ved at sende den til os. Men nogle flyselskaber accepterer kun klager fra kunden. I dette tilfælde råder vi dig til at kontakte flyselskabet direkte. Da vi fungerer som mellemmand, er vi ikke ansvarlige for flyselskabets tjenester eller service.

Hvem kan jeg kontakte med spørgsmål om flyforsinkelser, aflyste fly og boardingafvisning?
Hvis du har et spørgsmål om EU-forordningen vedrørende kompensation for afvist boarding, eller hvis du har været udsat for forsinkelser eller et aflyst fly, skal du kontakte flyselskabet direkte for at få yderligere hjælp.