Er der yderligere omkostninger på stedet?

Den pris, du betaler til os, inkluderer ikke altid el, gas, vand og varme til hus og lejlighed. Lokal turistskat og/eller miljøafgift forekommer ofte; disse bestemmes af de lokale myndigheder og betales direkte til hotellet af alle gæster på det aktuelle sted. Generelt er brug af pool eller liggestole inkluderet i lejen, mens tennisbaner og andre lignende aktiviteter er mod betaling.