Hvad hvis barer, restauranter osv. er lukket?

Sembo kan ikke holdes ansvarlig, hvis restauranter, barer, veje, elevatorer osv. er lukkede. Vi kan ikke holdes ansvarlige for ændringer, der kan opstå, efter at vores oplysninger er blevet indsamlet.

Vi er ikke ansvarlige for andre begivenheder, som ligger uden for vores kontrol.  Vi garanterer ikke, at ferieboligerne er egnede til personer, der lider af allergi, eller til andre følsomme personer. Vi kan heller ikke garantere, at en bolig er handicapvenlig og tilgængelig.
Sembo er ikke ansvarlig for tilgængeligheden af specificerede tillægsprodukter, der lejes direkte af hotellet, såsom barnesenge, aircondition, pengeskabe, tv, parkeringspladser osv.