Disneyland Paris and France

Fra den 24. januar skal gæster på 16 år og derover i overensstemmelse med regeringens retningslinjer fremvise et vaccinationspas for at komme ind i Disneyland Paris. Gæster mellem 12 og 15 år skal stadig fremvise et sundhedspas.

Vaccinationspasset består af fremvisning i digital eller papirform af:

o Bevis for fuld vaccination (som defineret i de franske regler) ELLER

o et certifikat for helbredelse fra COVID-19 (resultatet af en positiv RT-PCR- eller antigen-test dateret mindst 11 dage og mindre end 6 måneder) ELLER

o et certifikat for vaccinekontraindikationer (resultatet af en alvorlig allergisk reaktion eller anden medicinsk begrundelse for ufuldstændig vaccination) ELLER

o et bevis for forpligtelse til et komplet vaccinationsprogram med 3 kumulative gyldighedsbetingelser som følger: første dosis modtaget inden 15. februar 2022, anden dosis kræves højst 4 uger senere, og en negativ PCR- eller antigentest mindre end 24 timer gammel for at få adgang til Disneyland Paris.

Et sundhedspas består af præsentation i digital eller papirform af:

o Bevis for fuld vaccination (som defineret i de franske regler) ELLER

o en negativ PCR- eller antigentest inden for de seneste 24 timer ELLER

o et certifikat for helbredelse fra COVID-19 (resultatet af en positiv RT-PCR- eller antigen-test dateret mindst 11 dage og mindre end 6 måneder).

Hvis man er blevet vaccineret i EU, vil det udstedende land give et vaccinationscertifikat i europæisk format (EU digitalt COVID-certifikat), som vil blive læst og anerkendt på fransk territorium under vaccinen eller sundhedspasset (kun for vacciner, der er anerkendt i Frankrig).

- Hvis man er vaccineret eller har et certifikat, der accepteres som en del af vaccinationspasset, anbefaler vi, at man downloader den franske regerings app TousAntiCovid for at fremvise den på feriestedet. Når appen er downloadet, skal QR-koden fra vaccinationscertifikatet eller beviset for helbredelse scannes i appen for at blive importeret.

- For mere information og de seneste opdateringer om vaccinationspasset, inviterer vi dig til at besøge den franske regerings hjemmeside.