Prisen ændrer sig, når jeg er ved at betale for min booking - hvorfor?

Den pris, vi præsenterer på vores hjemmeside, er betinget af, at betalingen sker med den nedsatte betalingsmetode. Hvor stor rabatten er, og hvilken betalingsmetode der gælder for rabatten, vil blive vist for dig, lige før du vælger at trykke på Book. Hvis du vælger at betale på en anden måde end den nedsatte, vil rabatten blive fjernet fra prisen.