Forsinket fly

Hvis dit fly er forsinket mere end 2 timer, vil du modtage en e-mail fra Flyforsinkelse.dk som vil forsøge at hjælpe dig med at kræve kompensation til flyselskabet.

Sembo håndterer ikke denne anmodning, og hvis der er spørgsmål vedrørende kompensationen, skal du kontakte Flyforsinkelse på kontaktoplysningerne vist i e-mailen: klient@flyforsinkelse.dk