Skal jeg betale noget, når jeg når frem til min destination?

Nogle hoteller/lejligheder opkræver et såkaldt "Resort Fee" eller "Club Card". Disse tillæg er obligatoriske og vil blive tilføjet, når du ankommer til din bolig. De giver adgang til forskellige faciliteter som liggestole, håndklæder, strandservice, fitnesscenter, parkering, shuttlebus og/eller forskellige aktiviteter.

Resort Fee er meget almindeligt i for eksempel USA, Mexico og Caribien. Club Card er almindeligt i Europa, f.eks. i Italien. Da gebyrerne varierer i løbet af året (høj- og lavsæson) og nogle gange er inkluderet i rejsens pris, har Sembo ikke mulighed for at oplyse, hvad der gælder for hvert enkelt overnatningssted. Gebyret kan variere mellem 5-60 $/€/nat baseret på antallet af passagerer eller pr. værelse/lejlighed. Turister skal betale en lokal skat til hotellet i nogle lande/byer. Det er ikke nogen stor omkostning, og i det omfang vi har oplysningerne, præsenterer vi dem i beskrivelsen af indkvarteringen.