Hvornår skal jeg checke ind?

Du finder tidspunkterne for ind- og udtjekning på den bolig, du har booket, på dit rejsedokument.
Sembo kan kun garantere ankomst på de angivne tidspunkter. Hvis du ankommer på andre tidspunkter end dem, der er angivet i dine rejsedokumenter, skal du aftale det direkte med receptionen/nøglekontoret.
Hvis du bliver forsinket, bedes du kontakte receptionen/nøglekontoret for at informere dem om forsinkelsen. I tilfælde af betydelig forsinkelse er der risiko for, at du ikke har adgang til din lejlighed/dit værelse før næste dag (det sker nogle gange, at der er lukket om søndagen). I sådanne tilfælde vil ekstra overnatning være på din regning.

Hvis der mangler tid til check-in, bedes du kontakte receptionen/nøglekontoret direkte; se dine rejsedokumenter for telefonnummer.