Hvilke navne skal jeg skrive?

Fornavn: Indtast det første fornavn i passet, også selv om det ikke er fornavnet.

Efternavn: indtast alle efternavne i henhold til passet. Du kan ikke forkorte dine navne eller kun skrive dem som initialer.

Hvis du skal giftes, skal du booke din rejse i det samme navn, som du vil have i dit pas, når du rejser.

Hvis flere passagerer har identiske for- og efternavne (f.eks. far og søn), skal der også indtastes et andet fornavn for at adskille dem begge.