Kan jag ändra namn på min biljett?

Du har bokat en biljett och plötsligt upptäcker du ett stavfel eller att du skrivit fel namn på biljetten. Vad händer nu?

Flygbolagen tillåter oftast inte en fullständig namnändring men vi gör alltid vårt bästa för att hjälpa till.

Om flygbolaget tillåter en namnändring/namnuppdatering är det alltid mot en extra avgift, samt att vi tar ut en administrativ avgift per biljett.

Kom ihåg att det nästan är omöjligt att ändra namnet på en biljett under helger eftersom flygbolagens kontor ofta är stängda.

Att överföra din biljett till en annan person är nästan aldrig tillåtet.