Kan mitt barn resa själv?

Vi erbjuder inte biljetter till ensamåkande / minderåriga barn som reser utan medföljande vuxen, då speciell dokumentation samt särskild assistans kan av flygbolagen vara obligatoriskt. Barn under 18 år måste bokas av en vuxen och resa i en vuxens sällskap, vid köp via vår hemsida. Vissa länder och flygbolag vägrar inresa för barn under 18 år om de inte åtföljs av en vårdnadshavare. Observera att vissa flygbolag kräver att barn under 18 år visar ett födelsebevis när de reser.

Vänligen kontakta flygbolaget direkt för bokning av ett ensamåkande barn.