Hur kan jag lägga till incheckat bagage?

Om du vill lägga till incheckat bagage hanteras denna tjänst genom vårt Servicepaket.

Du kommer att ha möjlighet att lägga till ett servicepaket under bokningsprocessen. Detta kan göras på utcheckningssidan. Om du har missat att lägga till ett servicepaket när du gjorde din bokning, kan du också lägga till det via ""min bokningssida"".

När du har lagt till Servicepaketet fyller du i formuläret på din bokningssida med din förfrågan, så skickas den direkt till vår flygavdelning.

Ibland kan det hända att flygbolaget inte tillåter oss att lägga till ett incheckat bagage på din bokning, till exempel om du har bokat co-share-flyg. Om det inte är möjligt för oss att lägga till det, hänvisar vi dig till flygbolagets webbplats eller till att kontakta flygbolaget direkt för att lägga till det. Väskor kan också läggas till på flygplatsen vid incheckningen.

Om det är möjligt för oss att lägga till det återkommer vi till dig med de kostnader som är förknippade med detta och en betalningslänk.