Hvad er et boardingkort?

Men hvad er et boardingkort egentlig?

Dit boardingkort indeholder alle de vigtige oplysninger om din flyrejse. I lufthavnen skal du vise dit boardingkort, når du går gennem sikkerhedskontrollen, og når du stiger på flyet. Du kan printe dit boardingkort på en check-in-maskine eller spørge personalet ved check-in-skranken i lufthavnen. Du kan downloade et mobilt boardingkort på din smartphone. Med QR-koden kan boardingkortet scannes i lufthavnen. Tip: Tag et screenshot af dit boardingkort på din mobil, så du altid har det ved hånden.

Vi anbefaler, at du gemmer dit boardingkort til eventuelle reklamationer eller for at tilføje flypoint bagefter.