Morebox

Her kan du finde mere information om Morebox og bookingflowet.
https://www.sembo.dk/box

• Indtast gavekortskode som står på det købte gavekort

• Herefter kommer til nyt site, med hoteller som passer til gavekortet. Der vil også blive vist hoteller som koster mere, hvilket tydeligt fremgår af at der er en mersalgspris på disse

• Landingsside som viser tilgængelige produkter udefra indtastede gavekorts nummer

• Fjerner krydset i halvpension, vil man se flere muligheder, dog vil disse ikke inkludere mad

• Når man trykker vælg, vil hotellet komme frem, men en beskrivelse af hvad der er indeholdt.

• Valgt ophold, her informeres omkring hvad der er inkluderet etc.

• Vær opmærksom på at opholdet stemmer overens med hvad du har bestilt, dato, mad etc.

Valgt ophold, her informeres omkring hvad der er inkluderet etc.

Vælg dato, book og se frem til et dejligt ophold.