Jeg skrev alle mine navne, da jeg bestilte min rejse, men mit fornavn mangler på billetten. Hvorfor?

Der er plads til et begrænset antal bogstaver i navnefeltet på billetten, og derfor kan man ikke se alle navnene. Det vigtigste er, at dit første fornavn og alle efternavne ifølge passet er med på billetten. Mellemnavne behøver ikke at blive vist på billetten.