Ryanair flybillet

Bookingbekræftelsen sendes direkte fra flyselskabet til din e-mailadresse og indeholder det bookingnummer, du skal bruge til online check-in. Skulle du mod forventning ikke modtage nogen bekræftelse fra flyselskabet inden for 72 timer, skal du kontakte os med det samme.

Bemærk, at check-in som hovedregel skal ske på flyselskabets hjemmeside for at undgå ekstra gebyrer i lufthavnen.

Hvis du kun har bestilt flybilletter, bedes du kontakte flyselskabet direkte for at få hjælp.