Servicepakke

Servicepakke er en service, vi tilbyder vores kunder, der bestiller flybilletter.

Du bestiller servicepakken samtidig med flybilletten, men du kan også købe servicepakken når som helst før afrejse, og selv når du har rejst til udlandet.

Servicepakken indeholder følgende:

-finde de bedst mulige løsninger i tilfælde af ændringer i tidsplanen (i henhold til flyselskabernes instruktioner)

-Bestilling af specialbagage såsom golfudstyr osv.

-Bestilling af specialkost, når måltider er inkluderet (normalt ikke inkluderet på indenrigsflyvninger og flyvninger inden for Europa).

-Finde de bedste muligheder og gebyrer, når du vil ombooke din billet (flyselskabets gebyrer gælder)

-Tilføj dit bonuskort hos flyselskabet

-Hjælp til navneændring (i de tilfælde, hvor flyselskaberne tillader det, tillægges flyselskabernes gebyrer)

-Hjælpe med at booke bagage og siddepladser, hvor dette er muligt (flyselskabets gebyrer gælder)