Hvordan fungerer flyvninger med connection ift indchecket bagage?

Når du køber en flyvning med connection, bliver indchecket bagage normalt sendt videre til din endelige destination og skifter fly, når du gør det. Agenten ved check-in-skranken vil normalt spørge, om du vil have din bagage checket ind til dit sidste stop. Der kan dog være undtagelser, f.eks. hvis du skifter lufthavn under en mellemlanding, eller hvis din billet involverer flere flyselskaber. I disse tilfælde er det muligt, at du skal hente din bagage i den lufthavn, hvor du ankommer, og checke bagagen ind igen i den lufthavn, du rejser fra. Vi anbefaler altid, at du bekræfter med flyselskabet ved check-in, om din bagage vil blive checket ind til din endelige destination.