Hvordan checker jeg ind i lufthavnen?

Hvis online check-in ikke er en mulighed, kan du altid checke ind i lufthavnen (bemærk: i nogle tilfælde opkræves et ekstra gebyr). Check-in kan indebære lange ventetider, så sørg altid for at ankomme til lufthavnen i god tid.

Tag din bagage med til lufthavnen på afrejsedagen. Hvis du har bestilt indchecket bagage, skal du tage den med til bagageudleveringen eller check-in-skranken. Nogle lufthavne har også meget praktiske selvbetjente check-in-automater. Herefter går du videre til sikkerhedskontrollen. Dit boardingkort vil blive scannet/kontrolleret, så sørg for at have dit boardingkort i papir- eller mobilformat lige ved hånden. I de fleste tilfælde skal du igennem tolden for at få tjekket dit pas.

Hvis du har tid til overs, kan du også shoppe i lufthavnen, når du har været igennem paskontrollen, men sørg for at komme til gaten i god tid. Skærmene i lufthavnen viser flyoplysninger (gatenummer og boardingtidspunkt for dit fly). Hvis du ikke når dit fly, vil din bagage blive læsset af, og du vil normalt skulle booke en ny flybillet.