Online check-ind, hvordan fungerer det?

Før du checker ind online, anbefaler vi, at du kontrollerer alle personlige oplysninger omhyggeligt for at sikre dig, at du har alle de (rejse)dokumenter, der kræves til din flyrejse. Gyldigt pas/ID-kort, eventuelt visum og andre nødvendige rejsedokumenter. Når du har alle dine dokumenter og er klar til at checke ind online, skal du følge disse trin:

Gå til flyselskabets hjemmeside.
Klik på check ind (online).
Udfyld bookingnummer, efternavn og evt. afrejsedato og flynummer, og vælg de passagerer, du vil checke ind med. Følg alle check-in trin, vælg sæder og bestil eventuel ekstra bagage.
Bemærk: Når du er checket ind, er det ikke muligt at ændre noget i din booking!

Print dit boardingkort ud, eller download det på din mobil.

Nu er du checket ind, og behøver kun at aflevere din bagage i lufthavnen. På den måde slipper du for at stå i kø ved check-in-skranken!