Checka in online, hur fungerar det?

Innan du checkar in online, rekommenderar vi att du kontrollerar alla personuppgifter noggrant för att vara säker på att du har alla (rese)dokument som krävs för din flygresa (giltig pass / ID-kort, ev. visum och andra nödvändiga resedokument).

När du har alla dina dokument och är redo för att checka in online, följer du dessa steg:

- Gå till flygbolagets hemsida. Klicka på checka in (online).

- Fyll i bokningsnumret, efternamn och eventuell avresedatum och flightnumret och välj de passagerare som du vill checka in.

- Följ alla check-in steg, välj sittplatser och boka eventuellt extra bagage. Obs: när du väl är incheckad går det inte att ändra någonting i din bokning!

- Skriv ut ditt boardingkort eller ladda ner det på din mobil. Nu är du incheckad och du behöver sedan bara lämna in ditt bagage på flygplatsen. På så vis behöver du inte stå i köer vid incheckningsdisken!