Kan jag ha specifika önskemål kring mitt boende?

Har du speciella önskemål när det gäller boendet, ska de anges vid bokningstillfället. Det kan t ex vara att du vill bo nära dina medresenärer, ha utsikt åt ett visst håll, eller bo högt upp. Vi vidarebefordrar dina önskemål till resmålet, men vi kan aldrig garantera att de uppfylls.   Om eventuella önskemål inte skulle fyllas i vid bokningstillfället går detta även att göra i efterhand genom att kontakta kundtjänst via telefon eller mejl.