Till vem är Servicepaketet riktat?

Servicepaket är en tjänst som vi erbjuder dig som bokar flygbiljetter. Du beställer servicepaketet samtidigt som du bokar flygbiljetterna, men du kan också lägga till det när som helst före avgång, samt när avgång är passerad.

Vi erbjuder följande alternativ för Servicepaketet:

-Hitta de bästa möjliga alternativen vid tidtabellsändringar (enligt flygbolagens anvisningar) utan extra avgifter.

-Boka specialbagage som t.ex. golfutrustning etc.

-Beställa specialkost när måltider ingår (ingår vanligtvis inte på inrikesflyg och flygningar inom Europa).

-Hitta de bästa alternativen och avgifterna när du vill boka om din biljett (flygbolagets avgifter tillkommer)

-Registrera ditt bonuskort hos flygbolaget

-Hjälp med namnändring (i de fall flygbolaget tillåter detta tillkommer flygbolagets avgift)

-Hjälp med att boka bagage och sittplatser när det är möjligt (flygbolagets avgift tillkommer)