Reklamation av din resa?

Att tillhandahålla bra service är viktigt för oss. Är du missnöjd med vår service, eller vill dela med dig av din upplevelse av din resa?

Om du är missnöjd med något under resan är det bäst att kontakta flygbolaget/hotellet direkt. Ofta kan de lösa ärendet snabbt och smidigt. Kontaktuppgifter till flygbolag finner du på respektive flygbolags hemsida.

Om du inte påtalar eventuella problem omgående kan det vara svårt att begära ersättning när du kommer hem.