Hur mycket bagage får jag ta med på ett flygplan?

Din tillåtna bagagevikt beror på vilket flygbolag du reser med och din biljettyp/reseklass.

Om du inte har gjort någon bokning ännu kan du se bagagereglerna på söksidan när du väljer ""Bagage- och biljettregler"".

Om du har en aktiv bokning kan du hitta denna information på din bokningsbekräftelse som du har fått från oss, eller genom att logga in på din bokningssida. Du kan också logga in direkt på flygbolagets webbplats för att hämta informationen.