Hur fungerar incheckat bagage för mellanlandningar?

När du bokar en biljett med mellanlandningar checkas ditt bagage vanligtvis in till din slutdestination. Personalen vid incheckningsdisken frågar vanligtvis om du vill ha ditt bagage incheckat till ditt sista stopp. Det kan dock finnas undantag, till exempel: Om du byter flygplats under en mellanlandning eller om din biljett involverar flera flygbolag. I dessa fall är det möjligt att du måste hämta ditt bagage på flygplatsen dit du anländer och checka in det igen på den flygplats du avgår från. Vi rekommenderar alltid att du bekräftar med flygbolaget vid incheckningsdisken om ditt bagage kommer att checkas in till din slutdestination.