Hur mycket bagage får jag checka in?

Vilka bagagevillkor som gäller för din biljett kan du se när du bokar din biljett och på flygbiljetten som du får efter du har bokat. Med många flygbolag måste du betala för ditt incheckade bagage, både inom Europa och interkontinentalt.

Sembo erbjuder bagage med de flesta flygbolag vid bokningstillfället, alernativet att förboka bagage i efterhand om flygbolagens villkor tillåter det. Bagagevillkoren så som vikt och dimensioner kan skilja sig mellan flygbolagen och per bokningsklass. Information om bagage hittar du på flygbolagets hemsida.

Barn och spädbarn: Att ta med sig barnvagn är nästan alltid kostnadsfritt och i de flesta fall kan du checka in 10 kg bagage för ditt barn. Bagagekraven för spädbarn och barn finns på flygbolagets webbplats.