Din elektroniska biljett

Din e-biljett/(flyg)biljett innehåller all information du behöver för att checka in (online) för din resa. Du behöver inte skriva ut din biljett, men se till att spara din biljett, så att du alltid kan hitta den. Du använder din biljett för att checka in online eller på flygplatsen.

Hos de flesta flygbolag kan du checka in online från 24 timmar före avgång och hos vissa flygbolag är det till och med obligatoriskt. Kolla vilket flygbolag du reser med eller gå direkt till deras hemsida för att själv checka in online.

Även om vi rekommenderar alla att checka in online är det i de flesta fall fortfarande möjligt att checka in på flygplatsen. (Observera att en del flygbolag tar ut en avgift när man checkar in på flygplatsen).