Dit fly er forsinket eller aflyst

Hvis flyselskabet aflyser dit fly inden for 14 dage før afgang, eller du oplever betydelige forsinkelser (mere end tre timer), kan du have ret til kompensation i henhold til EU-forordning 261/2004.
Om du har ret til kompensation, afhænger af forskellige faktorer såsom årsagen til, at flyet blev aflyst eller forsinket, ruten og det flyselskab, du rejser med. Det kan nogle gange være ret svært at få kompensation.